top of page
Achtergrond 2_Tekengebied 1.png

SUCCESVERHALEN

Zie hier enkele interviews met cursisten die wij gecoacht hebben naar de volgende stap in hun muzikale carrière! Lees was zij te zeggen hebben en beluister naar hun materiaal door op de blauwe knop te drukken!

DSCF5849.JPG

''Heb een goede ervaring met Alexander als coach music production. Fijne coach om les van te krijgen, hij legt je alles goed uit op bijv. het gebied van mixen/masteren en helpt je met netwerken en je te vormen tot totaal-artiest. Uiteindelijk ben ik na dit traject als producer aangenomen op de Herman Brood Academie.''

''Ik bespeel meerdere instrumenten en maakte al beats voordat ik het traject Music Production aan ging. Maar dankzij de coaching van Alexander heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen in het vak en gevonden wat ik echt wil doen. Hierdoor ben ik aangenomen op de Herman Brood Academie. Hij is als een mentor voor mij.''

''Ik heb een erg goede band met Kevin die mij coacht op zowel muzikaal als persoonlijk vlak. Tijdens de lessen heb ik een persoonlijk doel ontdekt en mijn eerste shows gedaan. Waar ik het meest trots op ben is dat ik mezelf kan laten zien en anders kan zijn dan de rest door mijn muziek.''

Ik heb de Music Production course bij Alexander gevolgd. Met hem heb ik vooral gezocht naar het ontwikkelen van een eigen sound. Zo heb ik mijn eigen 'Tropical Lounge' sound uitgewerkt en kunnen verbeteren door middel van de juiste skills (productie, mix en mastering). Ook heb ik veel over de muziek industrie geleerd.

Schermafbeelding 2022-04-13 om 16.53.07.png

Ik heb van Alexander en Zeno production en rap les gehad. Ik kreeg hulp op vlakken als performance skills, creëren en het uitbrengen van mijn muziek. Uiteindelijk heb ik door alle punten bij elkaar, geleerd hoe ik een independent muzikant kan zijn en mijn eigen performance verbeterd. Ook studeer ik nu aan “Rock City” in Eindhoven.

De artiestenbegeleiding van Megas (Alexander) werkt voor mij super fijn. Ik krijg als singer/songwriter meer inzicht in zowel het maakproces als de muziekindustrie. Ik ben tot de laatste ronde van de Rockacademie gekomen en tijdens het traject gewerkt aan een strakke liveshow en treed ik nu wekelijks op.

Nick Verhoekx

Tijdens de Music Production course met Megas heb ik vooral gefocust op het verbeteren van technische skills. Maar ook hebben we gekeken naar het professionaliseren van mij als artiest; releasplannen maken, liveshows verbeteren, netwerken. Zo heb ik dankzij dit traject ook mijn eerste liveshow kunnen uitvoeren op Social Grooves.

bottom of page