top of page

KEVIN BIEMANS (ZENO)

Met een achtergrond in het onderwijs en een afgeronde studie aan de Herman Brood Academie heb ik afgelopen jaren honderden workshops mogen verzorgen aan de meest uiteenlopende doelgroepen.

Zelf ben ik vol op werkzaam in als independent artiest, waardoor ik jarenlang kennis heb opgedaan binnen alle vlakken van het artiest zijn.


In maart 2021 bracht ik mijn vierde project uit genaamd ‘Beste Versie Van Mezelf’ waarop ik samenwerkte met zanger/rapper Jayh. Deze werd opgepakt door mediaplatforms als 3voor12 en Xite. Daarnaast heb ik live gespeeld op o.a. 3FM en Woo Hah!

 

Waar ik het meeste voldoening uithaal is als ik door mijn kennis iemand kan helpen om een persoonlijk obstakel te overwinnen.

 

Mijn doel als muziekcoach is om voor ieder individu de juiste handvatten te bieden. Voor elk niveau werk ik met een op maat gemaakt programma. Zo kan ik elke leerling stimuleren om zelf tot nieuwe inzichten te komen. Het mooiste voor mij is dat je tijdens deze cursussen kennis mee kunt geven waar de leerling de rest van zijn muzikale loopbaan profijt van zal hebben.

Persfoto Zeno.jpeg
Zeno - Ik Hoop Dat Je Dit Luistert (Prod. Hens Solo & Bennii)

Zeno - Ik Hoop Dat Je Dit Luistert (Prod. Hens Solo & Bennii)

Play Video
bottom of page