top of page
Foto Website Megas_edited.jpg

ALEXANDER DE BOER (MEGAS)

Megas (Alexander de Boer) is een artiest, producer, songwriter en sound engineer afkomstig uit Marseille/Tilburg. Ooit begonnen op zijn 12e met het maken van beats in zijn zolderkamer, is hij nu uitgegroeid tot een gerenommeerde artiest. Met o.a. de act Gil & Megas, waarin hij zowel de rol van producer, songwriter, sound engineer en DJ op zich neemt heeft hij zijn producties op de grootste festivals (o.a. Woo Hah en Zwarte Cross) én alle poppodia van Nederland live ten horen gebracht. Zijn sound kan je beschrijven als een verfrissende en spacey blend van House, Hiphop en Pop.

Binnen het stuk produceren en ondernemen ligt er ook een focus op de commerciële/entertainment branche, zo heeft hij muziek geproduceerd voor reclames van Nike & Intersport.

 

Naast het artiestenschap is Megas dus ook actief als personal coach en educator binnen de muziekindustrie een biedt hij leertrajecten (Music Production,Artiesten loopbaanbegeleiding) 

waarin het hele aspect van de muziek-industrie aan bod komt. ''Ik wil echt altijd op maat werken met wie ik naast mij heb zitten, zo leer ik de persoon zo goed mogelijk kennen; zijn smaak, invloeden, wat wil diegene maken, wat zijn de doelen? Dit combineer ik dan vaak met praktische info (programma- en industriekennis) en juist weer informatie die puur relevant is voor diegene zijn carrière-pad (branding, concepting, samenwerkingen etc.). En breng ik ook weer nieuwe mensen bij elkaar die elkaar kunnen versterken. Ik geloof dat de leerling hierdoor veel meer stappen zet in een korte tijd''

Gil & Megas - Het Gaat Beter (Official Music Video) - EP NU ONLINE!

Gil & Megas - Het Gaat Beter (Official Music Video) - EP NU ONLINE!

Play Video
  • Instagram
  • LinkedIn

Contact;
prodbymegas@gmail.com

bottom of page